Фото галерија

Професионална оријентација

Прослава Светог Саве

Ликовни конкурс

У организацији Деце Врачара награде су освојили Доротеjа Стојановић 8/1 - специјална награда Ана Сарић 4/1- друга награда Ана Живковић 8/1 - похвала Сара Живковић 8/1 - похвала
Посета песника Саше Божовића

Бели двор 22.1.2013.

Посмртни остаци краља Петра II Карађорђевића, последњег југословенског монарха из српске лозе Карађорђевић пренети су јуче из САД у Београд. Дочеку у Белом двору су присуствовали и ученици наше школе. Наша школа је једина школа у Београду која са поносом носи име краља Петра II Карађорђевића.
Награђени ликовни радови

Читалачка значка

Ученици наше школе су и школске 2010-2011.године учествовали на такмичењу Читалачка значка. Најрашчитаније одељење овом приликом било је III2 учитељице Драгане Ковачевић, а пажњу комисије су посебно привукли прваци својим приступом читању и својим запажањима. Четворо ученика је на општинском нивоу такмичења награђено титулом „Поштовани говорник“ и књигом. То су ученици Урош Перић I2, Јелена Ђорђевић III2, Теодора Ћупић III2 и Андреја МладеновићIII2.Браво!
Излет Засавица

Излет петака 2010.године
Мала Матура Велико Срце

Сваке године наша школа учествује у акцији „Мала Матура Велико Срце“. Мали матуранти са Косова долазе у Београд и ученици наше школе их прихватају у својим домовима и проводе са њима неколико дана. Поред организованог програма и обилазака знаменитости нашег града, наши ученици се труде да што боље осмисле време које ће провести са својим гостима.
Штедњом победи

У оквиру кампање Народне банке Србије "Штедњом победи" у октобру 2009.године одржано је завршно такмичење београдских школа у Дому омладине. Ученици петих разреда наше школе представљали су општину Врачар на овој спортско-рекреативној манифестацији. Дружили смо се, такмичили, навијали, а освојили смо и компјутере за школу као награду!

Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај