Education template  

Фото галерија

Посета позоришту

Посета позоришту "Пуж" "Успавана Лепотица"
Општинско такмичење-шах

Дан школе

Основна школа "Краљ Петар II Карађорђевић" прославила је 21.03.2013. свој 81. рођендан великим маскембалом ученика нижих разреда и позоришном представом. Драмска секција коју води професорка Биљана Лазаревски, представила је нови мјузикл Сценарио је написала Биљана Лазаревски, а музику вођа музичке радионице Слободан Ђукић. Гледаоци су могли да уживају у плесу, песми и глуми 27 ученика виших разреда, који су публици дочарали "страшне приче" из словенске митологије.
Хемија

Колико је интересантан свет атома и молекула уверили су се и ученици VII2 . Забавили су се правећи моделе свима познатих честица из микро света. Погледајте слике и забавите се!
XV МЕЂУНАРОДНИ ФЕСТИВАЛ ДЕЧИЈЕ РЕКРЕАЦИЈЕ

Одељења V-2, VI-1 и VII-2 провела су 7 дана на Златибору са наставницама Јованом Рапаић и Нирваном Ћућуз. Према њиховим речима време које су провели тамо остаће им у веома лепом сећању. Организоване игре и активности учиниле су да им време прође брже него икад. Свако дете могло је да изабере активност коју жели (клизање, скијање, клискање, грудвање...) преко дана, а у вечерњим часовима деца су проводила највише времена у дискотеци уз омиљену музику. Било је ово незаборавно путовање које свако ученик једва чека да се понови.
Угледни часови

Тематска настава, тимски рад, употреба компјутера у настави, активирање ученика, стваралаштво, индердисциплинарни приступ наставним садржајуима...само су неки од метода и облика рада који се реализују на угледним часовима у нашој школи.
Пројекат

Поводом 31. jaнуара, Дана без дуванског дима, ученици наше основне школе на посебан начин су обележили овај дан. У оквиру пројекта који се ове школске године одвија у нашој школи ученици су припремили саставе и ликовне радове на тему: Пушење и здравље. Награђени су ученици за литералне и ликовне радове на тему здравог живљења без дуванског дима. Ученици који су награђени за литералне саставе су прочитали своје радове, а награђени цртежи су били изложени у холу Општине Врачар. Честитамо!
Сусрети средом

Професионална оријентација ученика Директорат цивилног ваздухопловства Републике Србије О свом позиву и школовању говорили су: Катарина Андрић-Милосављевић, саветник за односе са јавношћу; Јован Јовановић, начелник одељења саобраћајне делатности; Александар Додић, пилот, начелник одељења ваздухопловног особља. Бојан Цветичанин, саветник у одељењу за управљање ваздушним саобраћајем и предавач на Војној академији;
Царска бара 2012.

Излет петака, мај 2012.
Професионална оријентацијаПројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај