Education template  

Фото галерија

Прослава Светог Саве

Ликовни конкурс

У организацији Деце Врачара награде су освојили Доротеjа Стојановић 8/1 - специјална награда Ана Сарић 4/1- друга награда Ана Живковић 8/1 - похвала Сара Живковић 8/1 - похвала
Посета песника Саше Божовића

Бели двор 22.1.2013.

Посмртни остаци краља Петра II Карађорђевића, последњег југословенског монарха из српске лозе Карађорђевић пренети су јуче из САД у Београд. Дочеку у Белом двору су присуствовали и ученици наше школе. Наша школа је једина школа у Београду која са поносом носи име краља Петра II Карађорђевића.
Награђени ликовни радови

Читалачка значка

Ученици наше школе су и школске 2010-2011.године учествовали на такмичењу Читалачка значка. Најрашчитаније одељење овом приликом било је III2 учитељице Драгане Ковачевић, а пажњу комисије су посебно привукли прваци својим приступом читању и својим запажањима. Четворо ученика је на општинском нивоу такмичења награђено титулом „Поштовани говорник“ и књигом. То су ученици Урош Перић I2, Јелена Ђорђевић III2, Теодора Ћупић III2 и Андреја МладеновићIII2.Браво!
Излет Засавица

Излет петака 2010.године
Мала Матура Велико Срце

Сваке године наша школа учествује у акцији „Мала Матура Велико Срце“. Мали матуранти са Косова долазе у Београд и ученици наше школе их прихватају у својим домовима и проводе са њима неколико дана. Поред организованог програма и обилазака знаменитости нашег града, наши ученици се труде да што боље осмисле време које ће провести са својим гостима.
Штедњом победи

У оквиру кампање Народне банке Србије "Штедњом победи" у октобру 2009.године одржано је завршно такмичење београдских школа у Дому омладине. Ученици петих разреда наше школе представљали су општину Врачар на овој спортско-рекреативној манифестацији. Дружили смо се, такмичили, навијали, а освојили смо и компјутере за школу као награду!
Драмска секција

Ученици наше школе врло радо иду на драмску секцију коју води наставница Биљана Лазаревски. Освојили су награду на Градском такмичењу Кратких драмских форми са мјузиклјом « Све је лако кад си млад « , а са прошлогодишњом пантомимичарском представом « Хамлет и Офелија « учествовали су на овогодишњем Битеф театру , где су се са професорком Биљаном Лазаревски представили пред страном публиком, професорима и редитељима из разних земаља. Драмска секција играла је представу и за ученике ОШ « Душан Дугалић « , а планира се и слична сарадња са школом у Сремчици .Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај