Education template  

Успешни ученици

24. октобар 2019.

Наша ученица Тара Катарина била је најмлађа учесница Недеље моде у Паризу.
Дванаестогодишња дизајнерка очарала је светске модне дизајнере као што је Патриција Гучи те су по њеним цртежима израђене хаљине за ревију на овој престижној манифестацији.

Честитамо Тари!

    
          
      
 

2018/2019

на ликовном конкурсу "Моја идеална соба", ученица I/4 одељења Теона Ђоловић освојила је четврто место!


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

САЊИН ГЕРОВИЋ

ученик генерације 2013/2014.
 
Сањин Геровић, ученик 8-2 одељења, генерације која је осмогодишње школовање завршила школске 2013/2014. године. Своје успехе је низао још од првог разреда, па све до краја осмог. Иако је био у одељењу сачињеном од изузетне деце, увек је његов успех био за корак испред свих оних најбољих. Велика постигнућа на општинским и градским такмичењима достизао је како из природних наука – математике, физике и хемије, тако и из српског и немачког језика, где се потврдио и одласцима на републичка такмичења.
Сањин је остао запамћен у нашој школи и по свом песничком раду, за шта је добијао престижне награде. Објавио је неколико збирки песама.
            Али, не само то, Сањин је према свакоме исказивао поштовање и уважавање, а за своје вршњаке увек је био на располагању и добар друг у невољи.
Сањин је сада ученик Математичке гимназије у Београду, где је наставио са својим успесима.
- - - - - - - - - - - - 

Веселин Манојловић
ученик генерације 2011- 2012

Ђак генерације 2011- 2012. године у школи « Краљ петар други Карађорђевић «  је Веселин Манојловић. То је ученик по коме ће се памтити читава генерација ових занимљивих и креативних ученика. Најбољи међу најбољима , био је увек  у центру школских збивања и  активности.
Поред изванредног успеха, примерног владања, био је увек спреман да помогне друговима, организује разне акције и културне догађаје .
Добитник је бројних општинских, градских и републичких диплома, али и одличан глумац и гитариста.  Заједно са школским бендом « КП2 « две године за редом отварали су манифестацију  « Ноћ музеја «  у « Етнографском музеју «.  Имао је запажене улоге и музичке нумере у школском мјузиклу који је освајао награде, а играо и у свим осталим представама школске драмске секције .  Био је активан члан драмске секције  « Таленти Врачара «  Запажене резултате постигао је и у спорту, тренирајући годинама карате. Наступао је , чак, и на сопственој матури , када је са својим бендом свирао за другове и генерацију. Свестраност, вредноћа, марљивост, креативност, љубазност, оригиналност су само неке од врлина које овај ђак поседује, по којима ће се памтити и  због чега ће се ова школа нјиме поносити. 

- - - - - - - - - - 

Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај