Kутак за родитеље


ШТА МОГУ ДА УРАДЕ РОДИТЕЉИ ЗА ПОВЕЋАЊЕ БЕЗБЕДНОСТИ ДЕЦЕ

ТЕРМИНИ ОТВОРЕНИХ ВРАТА У
I ПОЛУГОДИШТУод 17h do 18:30h.

24.ОКТОБАР 2018, СРЕДА

20. НОВЕМБАР 2018, УТОРАК

27. ДЕЦЕМБАР 2018, ЧЕТВРТАК


 
Продужени боравак
 
Деца чији родитељи због радних обавеза не могу да дођу по њих после завршетка наставе, остају у продуженом боравку. Период између 12:30 и 17:30 часова деца проводе на квалитетан начин .
Поред дневног боравка који функционише већ више година, у нашој школи постоји  и јутарњи боравак. У њему од 07:30 - 08:50 дежурају сваког јутра наставници предметне  разредне наставе према утврђеном распореду. 

Oсигурање
 
И ове, као и сваке школске године наши ђаци могу да се осигурају преко школе. Осигурање траје годину дана, у току 24 часа. Није битно да ли се налазимо у школи, код куће или на било ком другом месту, приликом повреде трошкови осигурања биће подмирени. Цена осигурања је 400,00 динара. Обезбеђење
 
Због прошлогодишњег нередовног исплаћивња чувара ученици наше школе почели су годину без обезбеђења.
Ипак, да би се уверили да смо безбедни, наставници су се  организовали, тако да је дежурство на ходницима и у дворишту школе  у потпуности покривено пре почетка наставе и током свих одмора. За време наставе у школи је школски полицајац. Вероватноћа избијања  инцидената и туча  је сведена на минимум, а ученици су  безбеднији.
                               Хвала наставницима!Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај