Education template  

Хуманитарна акција

Датум: 10. Mart 2020 10:25 Категорија: Новости

Драги родитељи, пријатељи школе, сарадници.

Боримо се за живот нашег младог Врачарца.

Игор Милинковић је млад момак, студент Математичког факултета и брат наше бивше ученице а садашње учитељице.

Потребна је значајна финансијска помоћ за лечење у Израелу те вас молимо да узмете фиансијско и пропагандно учешће у складу са вашим могућностима.

Акција се води у оквиру хуманитарне фондације Буди хуман и више информаија можете добити кликом ОВДЕ

Хвала вам!



Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić

prikuplja novčana sredstva za Igora Milinkovića (1999).

Igor je mlad momak koji se uspešno upisao na budžet Matematičkog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Na žalost, zbog bolesti je svoj status na fakultetu stavio u stanje mirovanja, jer mu je u martu 2019. godine dijagnostifikovan agresivni krupnoćelijski B limfom bogat T ćelijama, zbog čega je odmah uključen u lečenje u KBC Srbija na Klinici za hematologiju, odeljenje limfoma.

Za poslednjih godinu dana je prošao intenzivne i naporne terapije - osam R-CHOP, dve D-HAP i jednu ICE hemioterapiju, ali bolest nije stavljena pod kontrolu.

Ono što bi dovelo do Igovorog izlečenja je autologna i eventualno alogena transplantacija matičnih ćelija. Da bi se do toga došlo, u ovoj fazi lečenja i stanja njegove bolesti, neophodna je jako brza reakcija i primena imunoterapije, koja nije dostupna u našim medicinskim ustanovama.

Ovaj vid lečenja se sa značajnim procentom uspešnosti sprovodi u Nemačkoj i Francuskoj i za to je potrebno izdvojiti značajna finansijska sredstva. Pored nastavka lečenja, Igoru su neophodna sredstva za putne troškove i smeštaj u toku terapija, a porodica i prijatelji su pokrenuli akciju prikupljanja sredstava, kako bi Igoru obezbedili uspešno izlečenje i povratak na fakultet i u normalan život.

Za Igorov život! Budimo humani!

Pomozimo Igoru!

 Upišimo 776 i pošaljimo SMS na 3030

 Upišimo human776 i pošaljimo SMS na 455

 160-6000000004370-34

 00-540-0004336.5
IBAN: RS35160005400004336579
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

 E-doniraj

 PayPal


Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај