Education template  

Учење на даљину - две недеље касније

Датум: 29. Mart 2020 17:49 Категорија: Новости

Драге колеге, ученици, родитељи,

прошла је и друга недеља учења на даљину. Сви смо, по информацијама које имам, доброг здравља, и  желимо да тако и остане. Свима нам изолација тешко пада и недостаје нам свакодневни живот, одлазак на посао, у школу, дружење, шетња.
Знам да је тешко, али вас молим да истрајете и останете у кући, све ће ово проћи, па ћемо се у радости састати .

Верујем да сте се снашли и навикли на наставу на даљину. Наставници, педагог, психолог, секретар и директор вредно раде да вам припреме материјал и помогну вам у раду. Видим да су родитељи ангажовани и прави партнери школи, на чему вам се искрено захваљујем.
Психолог школе проследио вам је презентацију преко представника Савета родитеља, мали водич за родитеље који треба да помогне у превазилажењу ове тешке ситуације. Педагог школе на  Facebook страницу поставља материјале које јој наставници и остали запослени шаљу, како би драги родитељи и децо, увек били у контакту и видели шта смо све то у школи радили и шта радимо сада у нашим кућним учионицама.
Посебно се захваљујем председнику Савета родитеља, Пеђи Шупуту, који нам пружа сву техничку подршку на сајту школе, као и члану Савета Зорици Живковић, који су у ванредној ситуацији присуствовали нашем Педагошком колегијуму и пружили нам подршку, јер су родитељи увек били партнери, а сада још и ангажованији сарадници. Хвала свим родитељима на подршци, сугестијама, редовном контакту са разредним старешинама.

Не одустајте, настављамо да радимо на даљину све док се опет не нађемо у школи!
Важно је да деца буду ангажована, јер ко жели да учи, а циљ нам је целоживотно учење, начин се увек нађе.

Драги моји ђаци у вишим разредима, дајте све од себе да самостално радите, не делите домаће задатке! Циљ је да што више научимо, будемо ангажовани, а формативнe (описне) оцене које будете добијали показаће вам колико сте напредовали, поред оцена које сте већ имали у школи. Покажите нам да сте зрели ђаци, способни да раде самостално уз вођење наставника.

Ваш директор ,
Биљана Лазаревски

Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај