Education template  

Завршетак школске године

Датум: 16. Maj 2020 12:23 Категорија: Новости

Драги наши ученици ,

Настава на даљину ближи се крају. Последњи наставни дан је 29.05.2020. Имате још две недеље да постигнете боље исходе, зато вредно радите, шаљите домаће задатке, трудите се, испуњавајте на време све обавезе .

23.05.2020. је наставна субота и радићемо по распореду од петка.

Све ваше оцене из првог полугодишта, другог полугодишта до обуставе наставе у школи и  оне које сте заслужили у настави на даљину биће довољне да се изведе закључна оцена, осим у случајевима где се ученици нису укључили у наставу на даљину.
Зато ће ваши наставници уносити оцене у е-дневник, а до 22.05. 2020. послаће сваком ученику предлог закључне оцене са образложењем.

Уколико будете сматрали да можете постићи бољи резултат, затражите од наставника додатне задатке у оквиру учионице, а наставник вас може испитивати и путем вајбера, видео позивом, скајпа, или неког другог веб - алата. Такође, ученици који се нису укључили у наставу на даљину, као и они који изразе жељу наставнику да одговарају у школи, моћи ће да то учине током јуна.

Посебни часови организоваће се за ученике осмог разреда од 1.06.2020. до 5.05.2020.
За остале ученике ти часови биће организовани од 8.06. до 16.06. Наставници ће направити распоред и групе, а на основу вашег пријављивања за те часове.


Припремна настава биће организована. Потребно је да пријавите разредном старешини које предмете ћете похађати .

Драги наши ученици, верујем да можете објективно да сагледате свој рад, учење и залагање, те да самопроценом увидите где сте могли више да постигнете, поставите циљеве у учењу и њима се водите. Уз потпуно разумевање тешке ситуације у којој смо се сви заједно нашли, уз добру вољу да вам омогућимо да оцене поправите, оцена треба да буде одраз ваших постигнућа, знања, вештина, а  не само одраз жеља.

 
Наставници ће изводити оцене у складу са правилником о оцењивању и законом, а уз добру вољу да свима омогуће да своје знање презентују.

Желим вам успешан рад до краја полугодишта, као и добре, заслужене оцене.

директор школе Биљана Лазаревски

Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај