Education template  

Упис у први разред

Датум: 24. Mart 2021 13:08 Категорија: Новости

Поштовани родитељи будућих првака,
желимо да вас обавестимо да је заказивање термина за упис и тестирање ученика у први разред отворен од 22. марта и доступан преко портала Е-управе. 
Детаљнија упутства о томе како да креирате свој налог тамо и извршите заказивање термина, можете пронаћи на следећем линку: https://euprava.gov.rs/kreiranje-korisnickog-naloga-korisnickim-imenom-i-lozinkom

Подсећамо вас да ће се тестирање за упис у први разред ове школске године обављати у периоду од 1. априла до 31. маја. Предвиђено је да у једном доласку обавите и тестирање и упис, те вас подстичемо да уколико до сада нисте, закажете и обавите лекарски преглед код педијатра. На тај начин, секретар школе може преузети све потребне документе, те их није потребно доносити осим ако је лекарски преглед обављен у приватној ординацији (у том случају доносите лекарско уверење).

Тренутно су отворени термини за април, те одмах можете заказати термин. То се односи и на будуће прваке и са територије Врачара и ван територијални упис за родитеље који су до 1. фебруара поднели молбу и добили одобрење школе. 

Детаљно упутство за електронско пријављивање можете преузети кликом на ову реченицу.

Молимо децу и родитеље да у школу на тестирање дођу са заштитним маскама.

Срдачан поздрав,
Управа школе

Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај