Новости

СТОТИНАК ДЕЦЕ ПРОДАВАЛО КОЛАЧЕ КАКО БИ САКУПИЛИ ПРИЛОГ ЗА ЛЕЧЕЊЕ ДРУГА

Датум: 15. Oktobar 2013 19:14 Категорија: Новости

Основци и предшколци са општине Врачар учествовали су у хуманитарној акцији „Иако ситан-колач за Матију битан'' код Каленић пијаце продајући колаче који су сами направили. Они су прикупљали новац за Матију Шћепановића (9), њиховог друга из ОШ ''Владислав Рибникар'', којем је пронађен тумор на можданом стаблу.

Прочитај

Тим за професионалну оријентацију општине Врачар

Датум: 12. Oktobar 2013 11:38 Категорија: Новости

У основној школи „Владислав Рибникар“ 08. октобра 2013. године одржано је интерно стручно усавршавање у вези са праћењем реализације пројекта Професионална оријентација ученика у основним школама са општине Врачар, у трајању од 2 сата.
Састанку су поред представника менторске школе „Владислав Рибникар“ присуствовали и представници других врачарских основних школа и специјалне школе, као и представници општине Врачар, Канцеларије за младе и Националне службе за запошљавање.

Прочитај

СПЕЦИЈАЛНИ ПРИРОДНИ РЕЗЕРВАТ

Датум: 10. Oktobar 2013 13:15 Категорија: Новости

Дана 4.10.2013. године ученици шестог разреда наше школe  са наставницом техничког Светланом Ђорђевић, одазвали су се позиву горанске радионице. Радионица је одржана у специјалном резервату природе "Засавица" са циљем реализације Пројекта "Едукација деце школског узраста о значају шума". У радионици су учествовали одабрани ученици основних школа са подручја општина: Савски венац, Нови Београд, Раковица, Врачар, Чукарица, Стара Пазова, Инђија и Сремска Митровица.

Прочитај

Дешавања

Датум: 02. Oktobar 2013 21:51 Категорија: Новости

У другој недељи октобра одржаће се  такмичење шестих разреда у одбојци. Мотив више за  овај турнир биће освајање бронзане медаље за Србију на протеклом Европском првенству. Можда ће нас баш неко од садашњих шестака у будућности обрадовати неком новом медаљом за нашу земљу.
Такође су оба одељења шестог разреда позвана на градско такмичење у рукомету.
 
 

Прочитај

Стонотениски турнир

Датум: 02. Oktobar 2013 21:49 Категорија: Новости

24. и 25. септембра  одржан је стонотениски турнир на Бањици. У појединачном такмичењу, играч наше школе, Михајло Пешут (6-2), уласком у четвртфинале освојио је осмо место на градском такмичењу.
 
Играчи наше школе који су учествовали на овом турниру, Андреја Младеновић и Огњен Раденовић (6-2),  освојили су девето место у категорији дубл.
 

Прочитај

Рукометни турнир

Датум: 02. Oktobar 2013 21:48 Категорија: Новости

Дечаци 6. разреда ОШ ''Краљ Петар II Карађорђевић''  били су успешни прошле недеље освојивши треће место на рукоментом турниру Oпштине Врачар.

Прочитај

Извештај о реализованим превентивним активностима малолетничке делинквенције

Датум: 02. Oktobar 2013 21:44 Категорија: Новости

Планом рада на превенцији малолетничке делинквенције, предвиђена сарадња са МУП-ом током месеца новембра, остварена је нешто раније него што је планирано, крајем месеца септембра.

Прочитај

ПРВАЦИ

Датум: 04. Septembar 2013 21:53 Категорија: Новости

 
Овог септембра наша школска заједница постала је богатија за чак три одељења првог разреда. Наши мали прваци зaпочели су своје школско путовање и у прве ђачке авантуре кренули са, по њиховим речима, најбољим учитељицама на свету:
·       I1 Оливера Ђурђевић
·       I2 Вера Живановић
·       I3 Мирјана Дупало
 
Верујемо им на реч и пуно среће у првом разреду желе им чланови литерарне секције! 
Прочитај

Осликавање јаја

Датум: 22. Avgust 2013 11:05 Категорија: Новости

Наша школа је добила прву награду на ускршњем осликавању јаја. Екипу наше школе предводиле су Ана Живковић, Сара Живковић и Доротеја Стојановић. Манифестација у организацији удружења "Деца Врачара" одржана је 25.априла у дворишту школе "Душан Дугалић".

Прочитај

Професионална оријентација

Датум: 20. Avgust 2013 18:35 Категорија: Новости

Нове постете наших ученика у оквиру Професионалне оријентације

Прочитај

Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај