Education template  

Новости

СПЕЦИЈАЛНИ ПРИРОДНИ РЕЗЕРВАТ

Датум: 10. Oktobar 2013 13:15 Категорија: Новости

Дана 4.10.2013. године ученици шестог разреда наше школe  са наставницом техничког Светланом Ђорђевић, одазвали су се позиву горанске радионице. Радионица је одржана у специјалном резервату природе "Засавица" са циљем реализације Пројекта "Едукација деце школског узраста о значају шума". У радионици су учествовали одабрани ученици основних школа са подручја општина: Савски венац, Нови Београд, Раковица, Врачар, Чукарица, Стара Пазова, Инђија и Сремска Митровица.

Прочитај

Дешавања

Датум: 02. Oktobar 2013 21:51 Категорија: Новости

У другој недељи октобра одржаће се  такмичење шестих разреда у одбојци. Мотив више за  овај турнир биће освајање бронзане медаље за Србију на протеклом Европском првенству. Можда ће нас баш неко од садашњих шестака у будућности обрадовати неком новом медаљом за нашу земљу.
Такође су оба одељења шестог разреда позвана на градско такмичење у рукомету.
 
 

Прочитај

Стонотениски турнир

Датум: 02. Oktobar 2013 21:49 Категорија: Новости

24. и 25. септембра  одржан је стонотениски турнир на Бањици. У појединачном такмичењу, играч наше школе, Михајло Пешут (6-2), уласком у четвртфинале освојио је осмо место на градском такмичењу.
 
Играчи наше школе који су учествовали на овом турниру, Андреја Младеновић и Огњен Раденовић (6-2),  освојили су девето место у категорији дубл.
 

Прочитај

Рукометни турнир

Датум: 02. Oktobar 2013 21:48 Категорија: Новости

Дечаци 6. разреда ОШ ''Краљ Петар II Карађорђевић''  били су успешни прошле недеље освојивши треће место на рукоментом турниру Oпштине Врачар.

Прочитај

Извештај о реализованим превентивним активностима малолетничке делинквенције

Датум: 02. Oktobar 2013 21:44 Категорија: Новости

Планом рада на превенцији малолетничке делинквенције, предвиђена сарадња са МУП-ом током месеца новембра, остварена је нешто раније него што је планирано, крајем месеца септембра.

Прочитај

ПРВАЦИ

Датум: 04. Septembar 2013 21:53 Категорија: Новости

 
Овог септембра наша школска заједница постала је богатија за чак три одељења првог разреда. Наши мали прваци зaпочели су своје школско путовање и у прве ђачке авантуре кренули са, по њиховим речима, најбољим учитељицама на свету:
·       I1 Оливера Ђурђевић
·       I2 Вера Живановић
·       I3 Мирјана Дупало
 
Верујемо им на реч и пуно среће у првом разреду желе им чланови литерарне секције! 
Прочитај

Осликавање јаја

Датум: 22. Avgust 2013 11:05 Категорија: Новости

Наша школа је добила прву награду на ускршњем осликавању јаја. Екипу наше школе предводиле су Ана Живковић, Сара Живковић и Доротеја Стојановић. Манифестација у организацији удружења "Деца Врачара" одржана је 25.априла у дворишту школе "Душан Дугалић".

Прочитај

Професионална оријентација

Датум: 20. Avgust 2013 18:35 Категорија: Новости

Нове постете наших ученика у оквиру Професионалне оријентације

Прочитај

Дани ћирилице у Баваништу

Датум: 18. Avgust 2013 18:25 Категорија: Новости

Дани ћирилице у Баваништу- ликовни и литерарни конкурс за децу

 

            Ученик наше школе Андреја Младеновић (5-2) освојио је ПРВО место на литерарном конкурсу у Баваништу, који се већ дванаест година одржава у оквиру манифестрације Дани ћирилице. Тема конкурса била је „Будимо људи“.

 

Прочитај

Рециклираклажа

Датум: 21. Jun 2013 18:23 Категорија: Новости

Наша школа је подржала пројекат Удружења „Октопус“ под називом „Рециклирај баш, уради шта знаш“ који је реалиѕован у ОШ „Душан Дугалић“. Ученице Ана и Сара Живковић учествовале су у ликовној радионици са ученицима са сметњама у развоју.

ПрочитајПројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај