Education template  

Фото галерија

Дани европске баштине 2023.

Дани европске баштине обележени су темом ,, Живо наслеђе,,. Одељење 5/1 учествовало је у радионици удружења Пријатељи деце Врачара. Разговарали су о вештинама, занатима и професијама које нам омогућавају да очувамо и сачувамо наше наслеђе. Израдили су нацрте за орнаменте ћилима и тепиха.
Ликовни радови на тему "Дан српског јединства, слободе и националне заставе"

Ученички радови на наведену тему.
Ликовни радови на тему "Пиротски ћилим"

Радови ученика наше школе на тему "Пиротски ћилим" у оквиру дана Европске баштине (септембар/октобар 2023.). У пројекту удружења Деце Врачара учествовало је одељење 5/1.
„ПРАВО ДЕЦЕ И МЛАДИХ НА КУЛТУРУ“

Новогодишњи базар пазар 2019/20

Нека нам Нова 2020. година буде срећна и успешна! Да сви будемо задовољни, окружени сјајем и лепотом и пожелимо једни другима све најбоље...
Такмичење - мали фудбал 2019.

Екскурзија осмака 2019/2020 - Viminacium

Ученици осмих разреда били су на дводневној екскурзији и обишли Смедерево (Смедеревска тврђава), Виминацијум, Лепенски вир, Кладово, ХЕ Ђердап, Голубац и Сребрно језеро. Први дан по програму путовања обухватио је обилазак Смедеревске тврђаве, одлазак до Виминацијума и обилазак археолошког парка: Limes park-Viminacium Adventure, обилазак археолошког локалитета Лепенски вир, одлазак у Кладово. Други дан обухватио је обилазак ХЕ Ђердап, обилазак Голубачког града и Сребрног језера.
РАДОСТ ЕВРОПЕ

ДЕЧЈА НЕДЕЉА 2019.

Green FestПројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај