Education template  

за децу свратишта

Поштовани ученици и родитељи,

на предлог одељења 2/2, позивамо вас да се придружите хуманитарној акцији којом би обрадовали децу "Свратишта" и можда и још неку децу, у зависности од одзива.


Било би лепо да наша деца обрадују другу децу пакетићима за нову годину и тако им улепшају барем један дан у години. Наша деца кроз чињење добрих дела могу много да науче и кроз осећај задовољства доживе нешто веома корисно за њихов емотивни развој. Примањем поклона, деца свратишта могу да осете да нису сама и да имају пријатеље код нас у школи што их такође ослобађа препрека и поспешује њихов емотивни развој.

Дечија радост је немерљива, сложићете се. Напа деца свакако треба да знају да постоје и деца која живе у неким другим, неповољним условима.

Госпођа која је контактирана у свратишту нас је замолила да деца барем тог дана добију нешто ново, јер целе године добијају половне, коришћене ствари. Могу се донети играчке, књиге, сликовнице, бојанке, слагалице, човече не љути се, разне друштвене игре, и било шта за шта мислите да би их усрећило у новогодишњем пакетићу.
Могу се донети и слаткиши, сланиши, сокићи, бомбоне...

Поклони би се за почетак сакупљали у учионици 2-2 а сакупљене поклоне бисмо одвезли у Свратиште где би их запослени сортирали према узрасту деце  да би сви добили равномерне поклоне.

Молимо вас да нам се придружите у овој акцији!

Наше мало неком је све.

Хвала унапред ❤️

Родитељи и деца 2-2
ОШ "Краљ Петар II Карађорђевић"

Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај