Education template  

Настављамо наставу

Датум: 17. Mart 2020 14:19 Категорија: Новости

Драги наши ђаци и родитељи ,
 
Школа је празна и пуста без вас . Већ нам недостајете . Али, заједно можемо успети да савладамо ове околности и наставимо да учимо . Морамо бити спремни за све изазове и показати да смо школа за 21.век . Оперативни планови се припремају као и наш школски распоред . Наставне садржаје постављаћемо на сајт , а наставници ће путем мејлова, вајбер група , платформи пратити и вршити евалуацију . Обавезно је праћење наставе која се  емитује на РТС-у . Формативно оцењивање је кључно, ученици ће добијати повратну информацију о свом раду . Те формативне ( описне оцене ) биће нам од помоћи при закључивању оцена , уз све оне које ученици већ имају .
Родитељи су у обавези да контактирају са разредним старешином и обавештавају нас о здравственом стању своје деце, као и да прате учење на даљину . Сада сте нам , драги родитељи, неопходни партнери у образовању. Рачунамо на вас .
Распоред часова и оперативне планове добићете од старешина, а поставићемо их и на сајт .
Потребно је да будемо дисциплиновани и посвећени заједничком циљу , а тај је , поред доброг здравственог стања, и што квалитетније образовање на даљину . То нам је свима ново, те молим за стрпљење и разумевање, као и добре партнерске односе школе, родитеља и ђака .
 
С поштовањем и жељама за добро здравље ,
Наставници и директор школе Биљана Лазаревски

Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај