Education template  

Почетак другог полугодишта

Датум: 13. Januar 2021 14:13 Категорија: Новости

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ
 
 
 
           Драги ђаци, поштовани родитељи, зимски распуст завршава се 15.01.2021.
Први наставни дан је 18.01.2021. Школа се припрема за повратак ученика и наставника.

Смена А почиње са наставом у понедељак 18. 01. 2021. док смена Б у вишим разредима почиње са наставом у уторак. У нижим разредима, смена А почиње са наставом у 8:00, а смена Б у 11:00.
 
Настава се одвија по истом моделу и истом распореду као пре online наставе у вишим разредима . Ученици су на настави у школи сваки други дан, док наредни дан прате наставу online преко школске google учионице.
 
Настава за ученике нижих разреда одвија се по истом моделу и распореду .

Ученици који ће наставу пратити на даљину у целости треба писмено да се обрате школи и образложе своју одлуку. Писмено образложење шаљете разредним старешинама.
 
Све мере важе и даље. Обавезно је ношење маски током боравка у школи. Родитељи и трећа лица не улазе у објекат, као и до сада, како бисмо спречили могућност заражавања у школској средини.
 
Боравак је обезбеђен за ученике који су га до сада похађали, дакле за оне ученике чији су родитељи радно ангажовани.
 

   Драги ђаци, родитељи, у нашем је најбољем интересу да се поред придржавања свих мера, посветимо учењу и раду, како у школи, тако и у настави на даљину. Да редовно пратимо наставу, вредно извршавамо школске обавезе, учимо, учествујемо у свим активностима.
 
  Родитељи, као и до сада, редовно обавештавају разредног старешину о евентуалној спречености ученика за наставу због болести. Ученици са респираторним инфекцијама или болесним члановима породице не долазе у школу, наставу прате на даљину до завршетка изолације.
 
 Желимо вам срећан почетак другог полугодишта, добро здравље и ентузијазам да сви заједно успешно савладамо наставни план и програм у овој изузетно тешкој школској  години.
 
 
13. 01.2021.                                                                    директор школе : Биљана Лазаревски

Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај