Education template  

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ - ПРИЈЕМ ПРВАКА

Датум: 25. Avgust 2021 20:47 Категорија: Новости

           Драги ђаци прваци, поштовани родитељи, желимо вам срећан почетак школовања.

Радујемо се и спремни смо за нову генерацију ђака првака. Уверени смо да вас чека диван период током кога ћете стицати нова знања, вештине, развијати интересовања и остваривати своје капацитете у потпуности. Нова другарства обогатиће ваше животе а школа ће постати друга кућа.
 
Свечани пријем ђака првака биће организован у уторак 31.08.2021. у школском дворишту.
Приредба и распоређивање ученика почиње у 17:30. Све активности ће бити организоване око летње учионице у доњем делу дворишта.
 
Након приредбе, распоређивања ученика по одељењима, учитељице ће одржати родитељске састанке у учионицама, док ће учитељице из продуженог боравка повести ученике у своје учионице где ће ученици сачекати родитеље.
 
Молимо све родитеље и госте да поштују епидемиолошке мере и на родитељски састанак уђу са маскама, као и да родитељском састанку присуствује само један родитељ. 

На родитељским састанцима родитељи ће добити све потребне информације и упутства. Ученици 1.09.2021. долазе у школу, а настава почиње у 8:00. Ученици првог разреда улазиће на посебан улаз из дворишта, бела врата са леве стране зграде .
 
Боравак за ученике првог разреда биће организован већ 2.09.2021. Користиће га ученици чији су се родитељи изјаснили у анкетама за ову услугу.
 
Током школске године биће ограничено кретање родитеља и трећих лица у просторијама школе. Родитељи не улазе у објекат, децу прате до улазних врата и на истом месту чекају своју децу после наставе. Прецизније информације очекујте од разредних старешина.
 
    Драги ђаци прваци, с радошћу вас очекујемо! Срећан полазак у први разред!
 
                                      
   25.08.2021.      
                                    Колектив и директор школе

Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај