Education template  

Упис првака

Датум: 07. Decembar 2021 13:05 Категорија: Новости

ИСКАЗИВАЊЕ ИНТЕРЕСОВАЊА РОДИТЕЉА ЗА УПИС УЧЕНИКА УПРВИ РАЗРЕД, ШКОЛСКЕ 2022/23. ГОДИНЕ, КОЈИ ТЕРИТОРИЈАЛНО НЕ ПРИПАДАЈУ НАШОЈ ШКОЛИ
 
Упис ученика у први разред школске 2022/23. године вршиће се електронским путем.  На порталу еУправа биће доступна  услуга Исказивање интересовања за упис детета у основу школу (о датуму приступа порталу бићете благовремено обавештени преко сајта школе).
Основна школа је дужна да у први разред упише дете које има пребивалиште на територији коју покрива школа.
Школа може, према својим могућностима, да упише у први разред и дете са подручја друге школе, на основу писменог захева родитеља.

Родитељи деце, која не живе на подручју школе, треба да поднесу писмени захтев (молбу) за упис у први разред најкасније до 1. фебруара 2022. године. Школа ће до 1. марта 2022. обавестити родитеље о могућности уписа детета у нашу школу.
У захтеву треба да буде наведено име и презиме детета, ЈМБГ детета, адреса пребивалишта,  име и презиме родитеља, ЈМБГ једног од родитеља, телефон и меил адреса родитеља као и разлог уписа детета у нашу школу.  Непотпуне молбе се неће узети у разматрање.

Заинтересовани родитељи захтев (молбу)  могу послати на меиладресу:[email protected]

У први разред основне школе за школску 2022/23. годину уписују се:
*редован упис
-деца рођена од 1. марта 2015.-28.фебруара 2016. године
*превремени упис
-деца рођена од 1.марта 2016. до 31. августа 2016. године
-документа за упис ученика у први разред (извод из матичне књиге рођених, држављанство и уверење о пребивалишту) школа повлачи преко е-Управе

Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај