Education template  

Почетак II полугодишта 2021/2022

Датум: 21. Januar 2022 10:20 Категорија: Новости

Поштовани ђаци и родитељи

молимо вас да прочитате приложена обавештења и упознате се са начином рада од почетка II полугодишта школске 2021/22 године

Добро дошли у школске клупе!


 ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ 
 
     
              Драги ученици , поштовани родитељи,
 
Друго полугодиште почиње у понедељак 24.01.2022. Ученици од 1. до 4. разреда прате наставу свакодневно у школи по већ утврђеном распореду и сатници  Настава за млађе разреде почиње у 8.00, а боравак функционише по утврђеном распореду . 
 
       Ученици од 5.до 8. разреда наставу ће пратити по комбинованом моделу, смењиваће се А и Б група. У понедељак и среду наставу ће у школи пратити група А, док ће група Б наставу у школи имати у уторак и петак. Четвртак је ненаставни дан, школска слава Свети Сава. 
 
          Након одржаног Педагошког колегијума договорено је да наставници постављају материјал на Google учионицу, али ће у понедељак сви наставници у 8.50, када часови почињу за више разреде, омогућити групи која наставу прати од куће да се на час укључе преко Google Meet. Ученици треба да искључе микрофоне и да прате наставу. Час не треба да ометају коментарима јер наставници час држе и групи која је у школи. Ученици су у обавези да се на час укључе на време и да се понашају у складу са правилима понашања на часу. 
      Ако овакав вид наставе не буде могућ због техничких проблема, користићемо Google учионицу. Врло је важно да ученици буду одговорни и дисциплиновани како би настава текла несметано и како би ученици напредовали и стекли знање у комбинованом моделу. 
 
         27.01.2022. је ненаставни дан.  У школи нема наставе, нити продуженог боравка. 
Приредба поводом школске славе Свети Сава неће бити одржана у школи због епидемиолошке ситуације, те ће бити снимљена и постављена на сајт. 
 
        Свим ученицима и наставницима желимо успешно друго полугодиште . 
 
 
                                                                                                    директор школе: 
                                                                                                 Биљана Лазаревски 
          
             
       

Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај