Education template  

Новости

I НАЦИОНАЛНИ ФЕСТИВАЛ ДЕЧИЈЕГ КЛИПА - KIDIKEM

Датум: 07. Mart 2016 11:09 Категорија: Новости

I национални фестивал дечјег клипа КИДИКЕМ, Дечји културни центар, 27. 2. 2016.

Уцествовали су ученици VI-1 и  IV-2. Специјалну награду за глуму добили су ученици IV-2 Лана Мигрић, Јана Лазаревић, Душан Петровић и Огњен Миладиновић.

Изјава за Студио Б, као и клипови, могу се видети на сајту ДКЦБ, као и на yоутубе каналу ДКЦБ.

слике видети у галерији

Прочитај

МОЈЕ МЕСТО НА ВРАЧАРУ

Датум: 07. Mart 2016 09:29 Категорија: Новости



2.03.2016.
       У свечаној сали Општине Врачар, 2. марта 2016,  додељене су награде ученицима који су учествовали на литерарном конкурсу под називом „Моје место на Врачару“.
    Ученици наше школе освојили су две, од укупно три награде које је Општина доделила,  за своје оригиналне литерарне есеје: Миа Малешев (8-2) и Андреја Младеновић (8-2). ЧЕСТИТАМО!

слике видети у галерији

Прочитај

Дебата

Датум: 21. Decembar 2015 12:10 Категорија: Новости

11.12.2015. Уз сарадњу са Канцеларијом за младе општине Врачар, у нашој школи је одржано школско такмичење у дебати. Ученици су, спремајући се за ово такмичење, имали прилику да науче и увежбају правила дебате, активног слушања, употребу аргумената и поштовање саговорника. Тим од 6 ученика шестог и седмог разреда ће представљати нашу школу на општинском такмичењу које ће се одржати крајем децембра. Желимо им пуно успеха!

слике видети у галерији

Прочитај

Еко – квиз

Датум: 21. Decembar 2015 12:07 Категорија: Новости

У организацији ЈКП „Градска чистоћа“ одржан је Еко – квиз на коме су наши ученици имали прилику да учествују. Циљ Еко – квиза је подизање нивоа свести основаца о значају заштите животне средине и нивоа информисаности о рециклажи и екологији.

слике видети у галерији

Прочитај

Предавање представника Удружења за унапређење животне средине

Датум: 21. Decembar 2015 12:04 Категорија: Новости

14.12.2015 – Предавање представника Удружења за унапређење животне средине и урбаних простора града Зелени град

Ученици петог и шестог разреда наше школе присуствовали су предавању представника Удружења за унапређење животне средине и урбаних простора града Зелени град. Циљ предавања је да се ученици заинтересују и добију знања која развијају њихов осећај припадности одређеном простору, али и лакшег и правилног коришћења ресурса локалне заједнице.

слике видети у галерији

Прочитај

Сајам спорта

Датум: 03. Decembar 2015 11:23 Категорија: Новости

У петак, 27.11.2015. ученици петог и шестог разреда су посетили Сајам спорта. Са ученицима других школа играли су мали фудбал у оквиру промотивног турнира "Euro Futsal 2016 " Београд. Поред малог фудбала, ученици су се упознали и опробали у разним спортским гранама које су презентоване од стране својих савеза.
слике видети у галерији

Прочитај

Угледни час енглеског

Датум: 03. Novembar 2015 10:39 Категорија: Новости

27.10.2015.одржан је угледни час енглеског језика у одељењу III/2 са наставницом Наташом Ковачевић. Тема којом су себавили је "Toys from recycled materials". Ученици су учили о значају рециклаже и очувања животне средине. Научили су који се материјалимогу рециклирати и од њих су направили играчке које су на енглеском језику представили одељењу и присутним наставницима

слике видети у галерији

Прочитај

50. ДЕЧЈИ ОКТОБАРСКИ САЛОН

Датум: 29. Oktobar 2015 11:27 Категорија: Новости

Овогодишњи јубиларни 50. дечји октобарски салон одржава се у Музеју примењене уметности под називом Умеће стварања до 24. октобра. На конкурс је пристигло преко три хиљаде радова из различитих установа, школа, вртића и приватних атељеа за рад са децом узраста од пет до петнаест година са територије Републике Србије, Републике Српске и Црне Горе. Селекциона комисија одлучила је да се на изложби нађе 370 радова. Међу изложеним радовима јеи рад ученице наше школе, Марте Порубовић под називом Лептири на ливади.
слике видети у галерији

Прочитај

ДАН ДЕВОЈЧИЦА

Датум: 19. Oktobar 2015 17:41 Категорија: Новости

15.10.2015.


Ученице шестог, седмог и осмог разреда присуствовале су 15.10.2015. обележавању Међународног дана девојчица у свечаној сали општине Врачар. Девојчице су учествовале у радионицама и кроз интерактивне активности разговарале о различитим занимањима која могу да изаберу у својој каријери. Циљ Дана девојчица је рушење стереотипних мишљења о томе како девојчице треба да изгледају, о постојању "мушких" и "женских" занимања, очекивањима од девојчица.

слике видети у галерији

Прочитај

ДАН ОПШТИНЕ ВРАЧАР

Датум: 19. Oktobar 2015 17:39 Категорија: Новости

 
14.10.2015.

Поводом обележавања Дана општине Врачар у свечаној сали општине одржана је приредба. Учествовала су Деца Врачара, а нашу школу представљали су ученици трећег, четвртог и старијих разреда.
«Оду радости» извео је хор наше школе, у пратњи ученика  на клавиру, виолини и флаути.
слике видети у галерији

Прочитај



Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај